Connect with us

Agenda

A Portocolom: Arriba la vuitena edició del festival musical “Rockin Matxin Festival”

Els propers dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol

L’associació felanitxera Es Puput Cultural celebrarà la vuitena edició del festival musical “Rockin Matxin Festival” els propers dissabte 30 de juny i diumenge 1 de juliol a l’emplaçament habitual, la bassa nova de Portocolom. L’horari d’inici serà a les 17:00h els dos dies i el de finalització serà a les 4:00h dissabte i a les 22:00h diumenge. Entrada lliure i per a tots els públics fins les 00:00h.

L’associació, per aquesta nova edició, amplia la seva proposta musical a dos dies, oferint el primer dia 11 hores de música en directe d’estil Rockabilly amb les actuacions de Mad Martin Trío, Cécile and The Major Tones, The Soul Diggers, Juanito Percha and The Black Cats, The Crazy Racoons i els punxa discs DJ Fannie Brown, DJ Lou Cypher, DJ Iván Presley, DJ Boopin Brush. Comptaran amb l’exhibició de ball burlesque d’Esther Rorífika, amb una concentració de motos custom i una demostració de cotxes dels anys 50. Per primera vegada al Rockin Matxin Festival es farà el concurs del/la Rocker més autèntic/a.

Diumenge el cartell estarà conformat per bandes d’estil blues com Dark Chocolat, The Kick Aces, Big Yuyu, Los Peligrosos Gentlemen i els punxa discs DJ Lou Cypher i DJ Black.

Durant els dos dies hi haurà servei de begudes a barra, food trucks amb una gran varietat de menjar, paradetes de roba rockera i motera, perruqueria, i una atracció de cavallets reciclats per a nins.

Es Puput Cultural és una associació, sense ànim de lucre, fundada a Felanitx el febrer del 2013, ideada per promoure la música i tota mena d’activitats culturals. Es duu a terme amb una gestió transparent i ètica per part dels seus membres. Un grup de gent de Felanitx, amb diversitat d’edats, però amb una mateixa finalitat: dinamitzar d’una manera altruista qualsevol activitat cultural. 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *