Connect with us

Oci i Cultura

Mª del Mar Mas Fiol, alumna de l’IES Felanitx, guanya la 58a edició del “Concurs Joves Talents de Relat Curt” de Mallorca

La guanyadora autonòmica opta a aconseguir el guardó a nivell estatal

L’Estudi General Lul·lià de Palma ha acollit aquest dimarts l’acte de lliurament dels premis de la 13a edició del “Premi Coca-Cola de Relat Breu de les Illes Balears” i de la 58a edició del “Concurs Joves Talents de Relat Curt”. Mª del Mar Mas Fiol, alumna de l’IES Felanitx, ha estat la guanyadora de la 58a edició del “Concurs Joves Talents de Relat Curt” de Mallorca i, a més, la guanyadora autonòmica.

El segon premi d’aquest concurs ha recaigut en Carla Ramakers López (Agora Portals) i el tercer premi en Cristina Fiori Marí (Col·legi Arcàngel Sant Rafael). La guanyadora autonòmica opta a aconseguir el guardó a nivell estatal del “Concurs Joves Talents de Relat Curt” de l’any 2018, en el qual han participat a tot l’Estat un total de 13.279 alumnes.

“No vaig sortir molt convençuda però ara, amb el premi, sento una il·lusió tremenda per haver aconseguit representar totes les illes a Madrid des de Felanitx”, va remarcar la guanyadora. La Gala Nacional de lliurament de premis se celebrarà a la seu de la RAE, a Madrid, el proper 22 de juny. També estan convidats a aquesta gala final els premiats del concurs autonòmic de les Illes Balears, Catalunya, Galícia i País Basc.

Són tendència