Connect with us

Actualitat

Wi-fi gratuït en zones públiques de Manacor

La mesura es durà a terme entre aquest any i principis del pròxim; a petició d’una moció presentada pel Grup Municipal Volem

Manacor pujarà per fi al tren de les tecnologies i ha aprovat al plenari de maig l’instal·lació de punts amb connexió a la xarxa d’internet Wi-Fi. Tot a petició del regidor de Volem, Carles Grimalt, qui ha dut aquesta moció al plenari. Una moció però que ha estat aprovada per unanimitat.

Tots els grups coincideixen a dir que és una cosa molt positiva pel municipi i no només pels mateixos ciutadans sinó per l’economia, pels comerços i pel turisme.

Això sí, desde Més-Esquerra s’han demanat més campanyes de concienciació dels perills que també té Internet, i tot i què és útil i universal també s’han d’utilitzar en coherència i seny.

S’ha aprovat que es comenci a instal·lar en el centre del municipi i si funciona i és possible, posteriorment es segueixin habilitant més punts.

Des de l’Ajuntament s’han afanyat a explicar que ja estaven treballant en aquest aspecte i què es poden donar dues opcions sempre respectant la llei de telecomunicacions. Una completament gratuïta per l’Ajuntament i una amb un petit cost. Les opcions s’estudiaran i s’ha assegurat que entre aquest any i principis del vinent Manacor ja comptarà amb aquestes zones d’Internet gratuïtes.

Són tendència