Connect with us

Actualitat

Wi-fi gratuït en zones públiques de Manacor

La mesura es durà a terme entre aquest any i principis del pròxim; a petició d’una moció presentada pel Grup Municipal Volem

Manacor pujarà per fi al tren de les tecnologies i ha aprovat al plenari de maig l’instal·lació de punts amb connexió a la xarxa d’internet Wi-Fi. Tot a petició del regidor de Volem, Carles Grimalt, qui ha dut aquesta moció al plenari. Una moció però que ha estat aprovada per unanimitat.

Tots els grups coincideixen a dir que és una cosa molt positiva pel municipi i no només pels mateixos ciutadans sinó per l’economia, pels comerços i pel turisme.

Això sí, desde Més-Esquerra s’han demanat més campanyes de concienciació dels perills que també té Internet, i tot i què és útil i universal també s’han d’utilitzar en coherència i seny.

S’ha aprovat que es comenci a instal·lar en el centre del municipi i si funciona i és possible, posteriorment es segueixin habilitant més punts.

Des de l’Ajuntament s’han afanyat a explicar que ja estaven treballant en aquest aspecte i què es poden donar dues opcions sempre respectant la llei de telecomunicacions. Una completament gratuïta per l’Ajuntament i una amb un petit cost. Les opcions s’estudiaran i s’ha assegurat que entre aquest any i principis del vinent Manacor ja comptarà amb aquestes zones d’Internet gratuïtes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència