Connect with us

Oci i Cultura

“Aigües desprotegides”, el darrer llibre de poemes d’Antoni Vidal Ferrando

Va ser presentat aquest passat cap de setmana al Teatre Principal de Santanyí

El propi Antoni Vidal Ferrando defineix el seu darrer llibre, Aigües desprotegides, com un dietari poètic on, amb poemes breus escrits en prosa i altres amb l’estructura tradicional, reivindica la memòria, l’amor, el diàleg amb els grans mestres de la literatura i també la resistència davant tants abusos del poder.

El recull de poemes està inclòs dins la col·lecció Jardins de Samarcanda de l’Editorial Eumo.

El llibre va ser presentat aquest cap de setmana al Teatre Principal de Santanyí. El recull de poemes està inclòs dins la col·lecció Jardins de Samarcanda de l’Editorial Eumo.”Aigües desprotegides” és un híbrid perfecte entre un llibre de poemes descarnats, un dietari vital d’un temps de grisor i misèria moral i una recerca a les entranyes més obscures de l’ésser humà feta per un dels escriptors més llegendaris de les lletres catalanes. Vidal Ferrando arriba a la plena confirmació del seu talent i de la seva maduresa en aquest volum imprescindible.

Antoni Vidal Ferrando (Santanyí, Mallorca, 1945) és poeta, historiador i narrador. Mestre de professió, la seva obra poètica arrenca de la seva identitat illenca, per construir un discurs sobre l’ésser humà contemporani.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència