Connect with us

Actualitat

Habtur qualifica de “greu error” que l’Ajuntament de Llucmajor restringeixi el lloguer turístic a s’Arenal

 L’associació del lloguer turístic considera que la restricció no respon a “cap emergència d’habitatge ni a cap problemàtica real d’infraestructures”

La patronal Habtur ha qualificat de “greu error” que l’Ajuntament de Llucmajor restringeixi el lloguer turístic a s’Arenal només a habitatges unifamiliars durant 60 dies a l’any . L’associació del lloguer turístic considera que la restricció no respon a “cap emergència d’habitatge ni a cap problemàtica real d’infraestructures”. A més, ha manifestat que “no s’entén com és possible que un govern de centre-esquerra propiciï el model hoteler per damunt d’una activitat socialitzadora dels beneficis del turisme, com ho són les estades turístiques a habitatges”.

Per aquest motiu, Habtur considera que “queda clar que les decisions preses responen a criteris polítics i no a criteris tècnics una vegada més”. D’altra banda, la patronal ha apuntat el percentatge d’estades turístiques a habitatges sobre el parc d’habitatges és “molt petit”: 6,53% en el cas de Llucmajor. A més, ha recordat que l’oferta d’estades turístiques a Llucmajor es va reduir un 3,76% entre 2016 i 2017.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència