Connect with us

Oci i Cultura

Aquest dimarts: Manacor enceta les activitats pròpies de l’Any Llompart

Maria del Mar Vanrell oferirà la conferència ‘Josep M. Llompart: Apunts de sociolingüística’ a la Institució Pública Antoni Maria Alcover

La Direcció General de Política Lingüística ha organitzat la conferència Josep Maria Llompart: apunts de sociolingüística, a càrrec de la professora de la UIB Maria del Mar Vanrell, que s’impartirà a vuit poblacions no només de les Illes Balears, sinó del conjunt del territori catalanoparlant. La primera d’elles, tindrà lloc aquest dimarts, dia 22, a la seu de la Institució Pública Antoni Maria Alcover, a partir de les 19 hores.

Amb motiu del 25è aniversari de la mort de l’escriptor i activista cultural Josep Maria Llompart, el passat desembre el Consell de Govern va aprovar la declaració institucional per declarar el 2018 Any Josep Maria Llompart. És voluntat del Govern de les Illes Balears commemorar la seva figura, com a reconeixement a la persona i en gratitud a la seva trajectòria.

Mitjançant el lloc web de l’Any Llompart (anyllompart.cat) és pot seguir l’actualitat sobre les activitats per commemorar aquest any dedicat a l’escriptor, poeta i activista cultural Josep Maria Llompart de la Peña (1925-1993).

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència