Connect with us

Agenda

Torna el Festival de Jazz de Cala d’Or

Seran sis dies de jazz de primer nivell a Cala Ferrera, Cala Egos i Cala d’Or

Torna el Festival de Jazz de Cala d’Or que enguany arriba a la seva XXII edició carregat de concerts i gran artistes per gaudir entre els dies 22 i 27 de maig a diferents punts del nucli santanyiner. Seran sis dies de jazz de primer nivell a Cala Ferrera, Cala Egos i Cala d’Or. Tots els concerts començaran a les 20.00.

La música començarà a sonar dimecres 22 amb Quintergy, quintet de jazz que tocarà a l’Avinguda Bèlgica. Dimecres 23 serà el torn de la Why Not, trio de folk-jazz a la plaça Eivissa de Cala d’Or. Un dels plats forts arribarà dijous 24 amb tres concerts simultanis, dos a Cala d’Or, del quartet Jazz Burbon i Cheesecacke 4 Three, i un a Cala Egos de Monkey Doo.

Divendres 25 serà el dia del swing amb Dirty Rices actuant al port de Cala d’Or i Gipsy Swing Jazz a la plaça Eivissa. També divendres se celebrarà la Gala Cala Ferrera amb Monkey Doo fent un cercavila per l’avinguda s’Espalmador. Dissabte 26 serà el torn del quartet Latin Lovers i el trio Richard Vinton, a l’avinguda Bèlgica i la plaça Eivissa respectivament.

El festival es tancarà el diumenge 27 amb la Gala Cala d’Or a la que hi participaran So What Trío & Dirty Rices, i Off Jazz Cuartet.

Per orientar als interessats l’Ajuntament de Santanyí ha editat tríptics amb les dates, hores i localitzacions dels concerts, a més de comptar amb un plànol de la zona on es faran les actuacions.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència