Connect with us

Agenda

Torna el Festival de Jazz de Cala d’Or

Seran sis dies de jazz de primer nivell a Cala Ferrera, Cala Egos i Cala d’Or

Torna el Festival de Jazz de Cala d’Or que enguany arriba a la seva XXII edició carregat de concerts i gran artistes per gaudir entre els dies 22 i 27 de maig a diferents punts del nucli santanyiner. Seran sis dies de jazz de primer nivell a Cala Ferrera, Cala Egos i Cala d’Or. Tots els concerts començaran a les 20.00.

La música començarà a sonar dimecres 22 amb Quintergy, quintet de jazz que tocarà a l’Avinguda Bèlgica. Dimecres 23 serà el torn de la Why Not, trio de folk-jazz a la plaça Eivissa de Cala d’Or. Un dels plats forts arribarà dijous 24 amb tres concerts simultanis, dos a Cala d’Or, del quartet Jazz Burbon i Cheesecacke 4 Three, i un a Cala Egos de Monkey Doo.

Divendres 25 serà el dia del swing amb Dirty Rices actuant al port de Cala d’Or i Gipsy Swing Jazz a la plaça Eivissa. També divendres se celebrarà la Gala Cala Ferrera amb Monkey Doo fent un cercavila per l’avinguda s’Espalmador. Dissabte 26 serà el torn del quartet Latin Lovers i el trio Richard Vinton, a l’avinguda Bèlgica i la plaça Eivissa respectivament.

El festival es tancarà el diumenge 27 amb la Gala Cala d’Or a la que hi participaran So What Trío & Dirty Rices, i Off Jazz Cuartet.

Per orientar als interessats l’Ajuntament de Santanyí ha editat tríptics amb les dates, hores i localitzacions dels concerts, a més de comptar amb un plànol de la zona on es faran les actuacions.

 

Són tendència