Connect with us

Actualitat

La FEMP vol mobilitzar els batles contra la llei Montoro

Demanen que els ajuntaments puguin revertir el superàvit acumulat durant el 2016

El president de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i batle de Vigo, el socialista Abel Caballero, ha amenaçat amb mobilitzacions de batles si el Congrés no garanteix en la tramitació dels Pressupostos per 2017 que els ajuntaments puguin revertir el superàvit acumulat durant el 2016.

Així ho ha posat de manifest Caballero en declaracions als periodistes després de reunir-se amb la direcicó del Grup Socialista, la primera d’una sèrie de trobades que mantindrà aquest dilluns amb altres grups parlamentaris, com el PP, Podemos, Ciutadadanos i el PNB.

El socialista gallec ha explicat que la FEMP plantejarà a tots ells un total de 14 esmenes, que jutja “raonables”, al projecte de Pressupostos de Mariano Rajoy, de les quals tres, ha advertit, són “irrenunciables” i a més, ha apuntat, no costen “ni un euro” a l’Estat.

Entre aquestes tres destaca una amb les quals la Federació pretén que les entitats locals puguin utilitzar els més de 7.000 milions de superàvit que van generar en 2016 i poder-ho executar no només durant el que resta de l’any, sinó també durant 2018. “Volem inexcusablement que se’ns permeti invertir el que hem estalviat”, ha resumit.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència