Connect with us

Oci i Cultura

Joan Simó, guanya el Concurs de Joves Instal·ladors celebrat a l’IES Manacor

Amb motiu del 50 aniversari del centre educatiu

L’alumne del CIFP Joan Taix de Sa Pobla, Joan Simó Socías, ha estat el guanyador en el Concurs de Joves Instal·ladors celebrat durant tot el dia a l’IES Manacor, amb motiu del 50 aniversari del centre. Ha rebut el seu trofeu de mans de la directora general de Formació Professional del Govern, Maria Francisca Alorda Vilarrubias, que un any més ha estat present a la clausura.

La prova, simulava part d’un habitatge particular amb un motor de persiana, connector de televisió, dades i enllumenat d’emergència. Després de vèncer als seus companys, Joan Simó, estudiant de Formació Professional a Sa Pobla, serà el representant d’ASINEM en el Concurs Estatal de Joves Instal·ladors que se celebrarà del 13 al 16 de novembre durant la fira MATELEC.

A més de Simó, han participat Vicenç Coll de l’IES Pau Casesnoves; Alberto Corral de l’IES Son Pacs; Javier D. Holguin de l’IES Felanitx; Ye Jiaqui de l’IES Arxiduc Lluís Salvador; Lucas M. Patone de l’IES Politècnic; Santiago Saez de l’IES Manacor; i Mario Zamora de l’IES Llucmajor.

Són tendència