Connect with us

Societat

Sant Llorenç ofereix una sessió de formació als petits empresaris i comerços locals

L’acte es va dur a terme aquest dijous a l’Espai 36

L’Ajuntament de Sant Llorenç juntament amb l’Institut de Desenvolupament Industrial (IDI) va organitzar aquest dijous vespre una sessió informativa i de formació pels petits empresaris i comerços locals del municipi.

Aquesta iniciativa, té com a objectiu donar noves eines als comerciants de la ciutat i ajudar a millorar els seus negocis.

Especialment, en aquesta convocatòria es va tractar el tema dels ajuts a l’autoocupació per al 2018 de la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria.

Miguel Ángel López, orientador de iempren de l’IDI, fou l’encarregat d’explicar-les novetats d’aquest ajut, desgranat els requisits i beneficiaris de totes les noves línies d’ajudes a l’autococupación que previsiblement es publicaran al mes de maig en el BOIB. La novetat respecte els anys anteriors, són els nous programes dirigits al manteniment i consolidadació de l’activitat de l’autònom.

La formació va tenir una gran acollida i una valoració molt positiva per part dels assistents, qui van qualificar la formació “de molt útil.”

Són tendència