Connect with us

Actualitat

Ses Salines es queda sense ordenança reguladora d’ocupació de via pública

El PP considera que els comerciants poden ocupar lliurement la via pública sense limitació alguna mentre paguin la taxa corresponent

Governar en minoria té les seves dificultats. Això és el que li passa a l’equip de govern de l’Ajuntament de Ses Salines, que en el darrer Ple municipal celebrat dilluns passat, va veure com els vots a favor del PP i l’abstenció d’El Pi, ambdós grups a l’oposició, tirava a baix l’ordenança municipal d’ocupació de via pública. El govern municipal (Endavant) considera un fet greu aquesta derogació perquè regulava una normativa que garantia el pas dels vianants i l’activitat comercial dels establiments que ocupen el carrer.

El batle i el seu grup de regidors consideren de cabdal importància l’existència d’una ordenança que reguli i ordeni l’ocupació de la via pública i lamenten la derogació de l’ordenança existent. “El més convenient per tots hauria estat modificar l’ordenança vigent, cosa que veníem a bé, però en cap cas derogar-la”.

El PP va presentar una moció per derogar la normativa actual esgrimint que alguns comerços s’han queixat de què l’ordenança municipal era massa restrictiva i perjudicava la seva activitat econòmica. El grup del PP a l’oposició considera que no s’ha de posar límits als locals comercials per ocupar via pública mentre paguin el corresponent impost municipal.

Per la seva banda, el Pi es va abstenir en la votació d’aquest punt, al·legant que són partidaris de consensuar una nova ordenança amb tots els grups municipals.

Ses Salines es queda sense ordenança reguladora d’ocupació de via pública
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *