Connect with us

Actualitat

L’ús turístic de l’acadèmia de tennis de Nadal ajudarà a la diversificació econòmica, segons el PSOE

Més per Mallorca s’oposa a ‘l’urbanisme a carta’ que suposa l’esmena a la Llei d’Habitatge

Més per Menorca ha denunciat aquest dimarts en el Parlament que l’aprovació de la futura Llei d’Habitatge s’està retardant de forma intencionada, a causa de la polèmica ‘esmena’ que fa referència a l’Acadèmia Rafel Nadal de Manacor. El portaveu d’aquesta formació, Nel Martí, ha acusat PSOE i Podem de mirar cap a un altre costat i permetrà que la futura norma tiri endavant amb la polèmica esmena que en el seu dia va presentar el PP. Nel Martí, ha demanat que es derogui aquesta esmena perquè, diu, s’ha fet amb traïdoria per part del Govern i suposa urbanisme a la carta.

Per la seva banda, el portaveu de Més per Mallorca, Josep Ferrà, ha expressat també l’oposició del seu grup parlamentari a “l’urbanisme a la carta” que suposa l’esmena al projecte de Llei d’Habitatge que permetrà l’ampliació i l’ús turístic del centre Rafel Nadal de Manacor.

En els passadissos del Parlament, Ferrà ha anunciat als periodistes que el seu grup no recolzarà aquesta esmena en ocasió de la tramitació en el Parlament d’aquesta iniciativa legislativa, tant en comissió parlamentària com en el ple que debatrà i votarà aquesta llei.

El portaveu de Podem, Alberto Jarabo, ha reconegut que la seva formació hagués preferit que l’esmena s’inclogués a la llei Òmnibus en lloc de la d’Habitatge. De tota manera, ha criticat el Partit Socialista per haver consensuat amb el PP dita esmena perquè, diuen, desvirtua el sentit de la futura norma. El PSOE, per la seva banda, nega cap tipus de mesura de pressió cap als socis del Pacte i lamenta que no vegin les oportunitats de diversificació econòmica que suposarà que el centre esportiu tingui també un ús turístic.

L’ús turístic de l’acadèmia de tennis de Nadal ajudarà a la diversificació econòmica, segons el PSOE
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *