Connect with us

Societat

El Guàrdia Civil de la Manada critica la víctima i la reacció social contra la sentència

De veritat algú es creurà que quan tens el penis a la mà és per no caure?

El Guàrdia Civil de la Manada ha romput el seu silenci. En una carta escrita des de la presó Antonio Manuel Guerrero es defensa i critica la víctima i la reacció social que hi ha hagut contra la sentència. Escriu que si als fills dels que ara proclamen “Yo Si Te Creo” els passa com ells, es penediran de donar suport a la jove.

Tras 22 meses en prisión y todo lo acontecido, he decidido romper mi silencio. Soy Antonio Manuel, un miembro de la ya conocida “Manada”. Hemos salido en todos los programas habidos y por haber, excepto quizá en el más idóneo para nuestro caso: Cuarto Milenio, dado los fenómenos paranormales que hemos vivido a lo largo del procedimiento.

La carta d’Antonio Manuel Guerrero l’ha publicada La Tribuna de Cartagena , un portal que les darreres setmanes ha difós dades personals i fotografies de la víctima, a més d’articles d’opinió que carreguen contra la versió de l’al.lota. A la carta, el guàrdia civil assegura que la versió de la víctima és “grotesca” i ironitza amb el seguiment mediàtic del cas. Antonio Manuel Guerrero diu que on realment hauria de sortir és a “Cuarto Milenio” pels “fenòmens paranormals” que hi ha hagut. Guerrero també critica que el govern de Navarra només es personi contra ells i agraeix als jutges que “no facin una caça de bruixes”.

Són tendència