Connect with us

Oci i Cultura

30 anys de CarrióArt

15 artistes exposaren les seves obres, dissabte vespre, en un certamen consolidat i que aquest any ha guanyat Aníbal Cadamuro

Aquest dissabte vespre, dins les Festes Patronals de Son Carrió, la plaça de l’Església de Son Carrió va acollir la mostra d’obres seleccionades del CarrióArt. Un certamen d’art que aquest any ha complet els trenta anys i ha tingut com a guanyador a Aníbal Cadamuro.

Per celebrar l’aniversari, la dotació econòmica del premi ha passat de 1.500 euros a 2.500. A més, Cadamuro també exposarà alguna de les seves exposicions en exclusiva a l’Auditori de Sa Màniga.

El segon premi ha recaigut a l’artista Ana Caballero, qui ha aconseguit 50 litografies de la seva obra, 25 per a ella i 25 per l’Ajuntament, qui s’encarregarà de la seva difusió.

A part, aquest any, hi ha hagut tres mencions especials per part del jurat. Un jurat professional format galeristes i artistes, sempre vinculats a l’art.

Aquest certamen està més que consolidat després de trenta anys i ha estat el primer pas per a molts d’artistes que després de guanyar-lo han consolidat les seves carreres així com l’artista carrionera Bel Fullana o Ricardo Chiang, qui han triomfat a escala internacional.

Aquest any s’hi han presentat 40 obres de les quals només 15 han estat seleccionades per a l’exposició.

30 anys de CarrióArt
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *