Connect with us

Actualitat

Cala Rajada elimina barreres arquitectòniques

Les obres projectades consisteixen  en l’adequació dels caps de cantó del carrer Elionor Servera fins al carrer Floreal, els caps de cantó del carrer Castellet amb Sant Andreu, i l’asfaltatge del carrer de l’Agulla

El departament de Vies i Obres de l’Ajuntament de Capdepera suprimirà les barreres arquitectòniques amb l’adequació dels caps de cantó del carrer Elionor Servera fins al carrer Floreal, els caps de cantó del carrer Castellet amb Sant Andreu, i l’asfaltatge del carrer de l’Agulla.

Els comerciants del carrer de l’Agulla, a Cala Rajada, són els més interessats en aquesta millora, i per això, a ells se’ls ha explicat en primera opció en què consistiran aquestes obres d’accessibilitat incloses dins el Pla Especial de Cooperació Local 2016-2017.

Les obres són finançades pel Consell de Mallorca i tenen un pressupost de 126.659,95 €, i el termini d’execució acaba el pròxim 31 d’agost. El fet que coincideixi en temporada turística, pot dificultar el servei ofert; per això, l’Ajuntament ha demanat al Consell una pròrroga per a dur-les a terme després de l’estiu, i en aquests moments es troben a l’espera d’una resposta.

Si fos negativa, el consistori tornarà a convocar els afectats. El batle de Capdepera, Rafel Fernández, ha explicat que faran el possible per aconseguir la pròrroga, ja que Capdepera no és l’únic municipi de Mallorca que es troba en la mateixa situació.

Són tendència