Connect with us

Actualitat

Per quan el parc anunciat al solar de Majòrica?

Més + Esquerra demanarà al govern municipal de Manacor si ja té data d’inauguració per aquest compromís polític fet fa uns dies

La voluntat del govern municipal de Manacor és que el solar de Majòrica es converteixi en un gran parc. Així ho va anunciar fa uns dies el regidor de Medi Ambient, Pedro Rosselló i la batlessa, Catalina Riera, després de realitzar una visita al solar que ha estat objecte d’un procés de descontaminació per part dels tècnics de la companyia Adalmo. Rosselló va dir que l’aposta de l’Ajuntament era que aquest solar és convertís en un gran parc, “davant la manca d’espais públics i verds a la ciutat”.

Precisament, aquesta voluntat del govern municipal sembla haver despertat també la curiositat de l’oposició que fa comptes que aquest assumpte sigui tractat en el pròxim ple ordinari municipal previst per aquest dilluns, dia 14 de maig. El grup Més + Esquerra té intenció de demanar a l’equip de govern si ja té fixada una data per la inauguració d’aquest nou espai verd en el solar de Majòrica. Entre les preguntes previstes, també es demanarà sobre si és te constància o no de cap incidència que hagi dificultat el pagament d’ajudes bàsiques de Serveis Socials els darrers mesos i quin és el criteri del govern municipal a l’hora d’assignar conserges a unes escoles i no a d’altres.

Són tendència