Connect with us

Esports

Pastor: “El Consell no pot dedicar-se a organitzar carreres i apostes esportives”

El Pi ha exigit al conseller, Joan Font, que externalitzi la gestió de l’Institut de l’Esport Hípic i cerqui autofinançament

El portaveu d’El Pi, Antoni Pastor, ha exigit aquest dijous al Consell de Mallorca que externalitzi la gestió de l’Institut de l’Esport Hípic i cerqui autofinançament. El portaveu de la formació regionalista ha afirmat que aquesta és l’única sortida per solucionar la problemàtica que viuen els cavallistes i potenciar el món del trot. Segons Pastor, “El Consell no pot dedicar-se a organitzar carreres i apostes esportives. La seva funció ha de ser una altra”.

El Pi ha tornat a denunciar durant el ple la mala gestió de la institució que fa més de nou mesos que no paga els premis als cavallistes i ha reclamat la dimissió del seu president, Jaume Ramis. Aquest debat ha coincidit el dia que s’ha aprovat el conveni que permetrà que es paguin els premis amb un acumulat de nou mesos de retràs. Segons Pastor “és un acord mal plantejat perquè aquest conveni deixa sense pagar els darrers tres mesos de l’any passat”. En aquest sentit, Pastor ha recordat que “sinó cessa el president de l’Institut, (en al·lusió al conseller Joan Font) vostè serà el responsable d’aquest desgavell.”

El conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha acusat als partits de l’oposició de fer demagògia sobre aquesta qüestió

Per la seva banda, el conseller de Desenvolupament Local, Joan Font, ha acusat als partits de l’oposició de fer demagògia sobre aquesta qüestió, assegurant que els doblers per poder fer front a les futures despeses estan garantits.

Són tendència