Connect with us

Comunitat

Mallorca suporta diàriament més de 2 milions de desplaçaments amb cotxe

El Consell de Mallorca decideix crear una comissió per determinar les línies estratègiques de la mobilitat a l’illa

Mallorca suporta diàriament més de 2 milions de desplaçaments amb cotxe, segons l’últim estudi de mobilitat elaborat pel Consell de Mallorca.

Per aquest motiu, l’ens insular ha acordat aquest dijous crear una comissió per determinar les línies estratègiques de la mobilitat de l’ illa amb el consens dels grups polítics. Les línies estratègiques hauran de marcar el tipus d’infraestructures que es desenvoluparan i la planificació tant de les carreteres així com del transport públic, segons ha explicat la consellera de Territori, Mercedes Garrido.

Tots els grups han aprovat la creació d’aquesta comissió durant el debat d’una moció presentada pel grup El Pi- Proposta per les Illes, en la qual també s’ha instat a la Delegació del govern de l’Estat a reforçar la plantilla de la Guàrdia Civil de Tràfic a Mallorca.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, s’ha compromès a crear aquest òrgan que tindrà representació política i tècnica del Consell de Mallorca, de l’Ajuntamentde Palma i de la Direcció general de Transports del Govern. A més de Garrido, formaran part de la comissió un representant de cada grup polític amb representació en el ple del Consell.

Garrido ha assegurat que “la planificació de la mobilitat de l’ illa i les infraestructures han d’anar lligades”. “Duim molts d’anys en els quals les polítiques de mobilitat canvien molt en aquesta terra”, ha assegurat i ha recalcat que “és totalment necessari que les polítiques de mobilitat es consensuïn entre tots els partits polítics”.

Mallorca suporta diàriament més de 2 milions de desplaçaments amb cotxe
Valora aquest article
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *