Connect with us

Oci i Cultura

El mural de Som-Riu Manacor ja pren forma

L’artista urbà Sath fa feina a la paret exterior del teatre pintant el mural que representarà el retrat de’n Marc Febrer, un dels alumnes manacorins de l’escola Joan Mesquida

El mural del projecte Som-Riu Manacor ja comença a prendre forma. L’artista urbà Sath fa feina a la paret exterior del teatre pintant el mural que representarà el retrat de’n Marc Febrer, un dels alumnes manacorins de l’escola Joan Mesquida. Però l’artista urbà no serà l’únic autor d’aquest gran mural perquè prop de mil alumnes de totes les escoles del municipi de Manacor faran pinya amb els alumnes de l’escola d’Educació Especial Joan Mesquida de Manacor i junts elaboraran el mural del projecte Som-Riu a Manacor.

Cal destacar que un dels objectius del projecte és posar a l’abast dels alumnes la possibilitat d’expressar-se amb la tècnica del grafiti i de participar de forma activa dins la comunitat donant visibilitat a les capacitats de les persones, a més d’oferir l’oportunitat als docents i alumnes, d’entendre la discapacitat com una oportunitat d’aprenentatge.

La creació del mural Som-riu a Manacor suposarà la continuació del projecte a la comarca del Llevant, després de les dues edicions anteriors que varen tenir lloc a Son Servera i a Capdepera.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com