Connect with us

Comarca

Llucmajor: Renuncia la delegada de Cultura i Fires i Festes, Adelina Gutiérrez

Deixa el càrrec per “motius personals”

La regidora de Cultura, Fires i Festes de l’Ajuntament de Llucmajor, Adelina Gutiérrez (MÉS) ha presentat aquest dilluns la seva renuncia al càrrec “per motius personals” després de dos anys de gestió com a integrant de l’equip de govern (PSOE-MÉS- El PI).

En el seu acomiadament, Gutiérrez destaca que “han estat gairebé dos anys de feina molt intensa i enriquidora, de la qual em sent molt orgullosa”. D’entre les iniciatives y projectes que ha dut endavant destaca l’agenda cultural “amb un augment de la categoria i del nombre de representacions teatrals i espectacles musicals per a tots els públics, exposicions, conferències, presentacions de llibres… que han fet que les visites al Claustre de Sant Bonaventura s’hagin incrementat considerablement”.

A banda de les Fires i Festes, s’ha estrenat la col·laboració amb la Fundació Toni Catany i ha impulsat “un projecte de gran envergadura com ha estat i és la revitalitza- ció, l’ordenació i el trasllat de l’arxiu històric de Llucmajor”. També durant aquesta legislatura “s’han impulsat noves publicacions, s’ha arribat al final del procés de declaració del Sermó de l’Enganalla com a Festa d’Interès Cultural, s’ha encaminat la restauració de la Creu de Sant Guillem i s’ha renovat la indumentària dels cavallets cotoners”. També s’han dinamitzat les dues biblioteques del terme municipal i s’han convocat les I Jornades d’Estudis Locals de Llucmajor, una antiga reivindicació no atesa i que s’organitzen per “omplir un buit cultural”.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència