Connect with us

Actualitat

Comencen les obres per posar a punt una sala de 300m2 al Centre Cívic de Santanyí

Es tracta de l’antiga cuina de l’edifici, també conegut com sa Residència, situat a la sortida del nucli a la carretera que va a Cala Figuera

Ja han començat les feines de rehabilitació perquè Santanyí pugui disposar pròximament d’un nou gran espai per a realitzar activitats i reunions al Centre Cívic. Es tracta de l’antiga cuina de l’edifici, també conegut com sa Residència, situat a la sortida del nucli a la carretera que va a Cala Figuera. És un espai d’uns 300 metres quadrats i que feia uns anys que estava desaprofitat. En total s’hi destinaran un 60.000 euros per desmuntar tot el mobiliari i les instal·lacions obsoletes, i per posar a punt la sala perquè veïnats i associacions en puguin disposar segons les seves necessitats. A més, s’aprofitarà per adaptar els banys perquè sigui més còmode per a persones amb mobilitat reduïda.

El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, s’ha mostrat molt satisfet del projecte: “aquest edifici és un dels més ben valorats pels nostres veïnats, en especial per les associacions del poble, tant de gent gran com d’activitats de lleure. I era una llàstima que una part tant gran com aquesta hagués quedat oblidada i sense aprofitar. Per això hi invertirem perquè quedi en les millors condicions possibles”.

Es preveu que les obres estiguin acabades en poques setmanes

Es preveu que les obres estiguin enllestides en poques setmanes, i abans de que comenci el mes de juny, el poble pugui utilitzar aquest nou espai al Centre Cívic de Santanyí.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència