Connect with us

Comunitat

Detectat el primer cas de la ‘balena blava’ a Mallorca

Consisteix en una prova que proposa als participants 50 desafiaments que han de complir fins a aconseguir la fi del joc: el suïcidi

La Policia ha detectat el primer cas de la ‘balena blava’ a Mallorca, més concretament a Palma, després que la directora d’un centre educatiu de la ciutat alertés que una alumna menor d’edat podria haver-se iniciat en el joc.

Així han informat fonts de la Policia Local de Palma, que han detallat que la directora del centre educatiu va remetre un correu electrònic a la Policia alertant d’aquest possible cas, per la qual cosa la Policia de Palma va fer un informe que, posteriorment, va passar a la Policia Nacional, que s’encarrega del cas.

Les mateixes fonts no han pogut donar més detalls sobre el cas o sobre l’estat de la jove, si ben aquest mateix dilluns el diari local ‘Última Hora’ publica que la menor, d’uns 13 o 14 anys, presentava talls molt significatius en un dels seus avantbraços.

La ‘Balena Blava’ és una prova que proposa als participants 50 desafiaments que han de complir fins a aconseguir la fi del joc: el suïcidi. Els reptes són molt diversos i consisteixen en des de visualitzar una pel·lícula de terror a altes hores de la matinada fins a tallar-se el braç. A més, per demostrar que el repte està complert, els jugadors han d’enviar proves gràfiques d’això.

Els participants s’uneixen a aquests reptes a través de les xarxes socials o de missatges en els seus telèfons, que els conviden a unir-se a grups tancats de participants.

Són tendència