Connect with us

Actualitat

Accident de trànsit mortal a S’Illot

Després de la col.lisió de dos automòbils dins del casc urbà del nucli costaner

Una dona d’uns 45 anys d’edat ha mort en un accident de trànsit en el cas urbà de S’Illot, en el municipi de Manacor, després del xoc de dos automòbils.

El succés va tenir lloc ahir a la nit, devers les 22.15 hores, quan es va produir la col·lisió de dos vehicles en l’encreuament de l’Avinguda del Llop i el Carrer Girasol.

El cotxe més afectat va ser el que conduïa la dona, que pel que sembla va rebre un fort impacte lateral. La conductora va sofrir greus ferides i va morir en el mateix lloc del succés, malgrat els esforços dels equips sanitaris que la van atendre.El conductor i l’acompanyant de l’altre vehicle implicat van sortir il·lesos i no van precisar atenció sanitària.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de l’atestat per determinar les causes del sinistre. Sembla que un dels conductors implicats en l’accident va fugir del lloc del sinistre, encara que després va tornar i va donar positiu en els controls d’alcohol i drogues.

El jove ha passat la nit als calabossos de la Policia Local. Aquest dilluns ha quedat en llibertat a l’espera d’anar a declarar als jutjats de Manacor aquest dijous.

Són tendència