Connect with us

Oci i Cultura

Cala Color

L’art urbà, que neix com un concepte de concebre un museu a l’aire lliure, arriba a Cala Millor de la mà del Consorci de Turisme en col·laboració amb l’artista serverí SATH (Sandro Thomàs)

L’art urbà, que neix com un concepte de concebre un museu a l’aire lliure, arriba a Cala Millor de la mà del Consorci de Turisme en col·laboració amb l’artista serverí SATH (Sandro Thomàs), reconegut internacionalment en aquest camp.

El Consorci de Turisme, en paraules de la regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives, “continua apostant per oferir una oferta més diversificada i per fer del destí Cala Millor una zona diferenciadora.

‘Color Millor’ és un projecte que es durà a terme en breu al destí de Cala Millor, fent referència a la marca turística Cala Millor i a la paraula color, amb la creació d’una ruta on predominarà l’art amb murals que contin històries relacionades amb la mar, la gastronomia i les tradicions, d’una manera acolorida i entretenguda, de manera ininterrompuda i per a tots els públics, tot embellint així espais públics amb l’objectiu de crear un al·licient més per atreure turistes a la zona. A través dels murals es donarà a conèixer tot el que ofereix la destinació Cala Millor, com ara la gastronomia, el producte local, l’oci, els esports, la natura etc.

El 2018 aquest projecte inclourà les zones següents: un mural a Cala Millor, un a Cala Bona i dos a sa Coma, i l’inici de cada un dels mural coincidirà amb les festes patronals de cada terme, a fi que sigui un atractiu més dins el programa de festes i aprofitant alhora que la gent conegui el projecte i pugi acostar-se a veure el procés i posteriorment el resultat. Ja durant el 2019 la intenció és ampliar aquest projecte a les zones d’interior: Son Servera, Sant Llorenç i Son Carrió, tal com explica el regidor de Turisme de Sant Llorenç, Nicolás Bordal.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència