Connect with us

Agenda

La ‘Feria de Abril’ arriba a Cala d’Or

El nucli costaner de Santanyí decideix augmentar enguany el nombre de dies de festa coincidint amb el pont del primer de maig

La Feria de Abril de Cala d’Or s’inaugurarà divendres 27 de maig a les 19.30 a la plaça Costa amb l’actuació del grup Oxalis. Dissabte 28 serà un dels de més activitat: l’apertura està programada per les 12.00, i durant tot el dia es podrà gaudir de música i gastronomia. A les 17.00 començarà un taller de ventalls i de samarretes flamenques, a les 18.00 hi haurà la desfilada de vestits flamencs, i a les 22.00 el grup musical Arborea pujarà a l’escenari. L’endemà, diumenge 29 a les 13.30 tornarà el Coro Rociero de Mallorca per la Missa Rociera, un dels actes de més èxit de l’anterior edició, i que s’espera que torni a omplir la plaça Costa. L’horabaixa estarà anima per més música amb l’actuació de DJ Kacctus.

I ampliant el programa d’activitats, dilluns 30 d’abril, serà el torn del cuiner Miquel Calentamb un show cooking, que donarà pas a l’actuació de El Parra. La Feria de Abril de Cala d’Or es donarà per tancada dimarts 1 de maig amb un tardeo flamenco.

La plaça Costa de Cala d’Or serà l’epicentre del flamenc, la festa i el bon ambient a partir del divendres 27 d’abril i fins el dia 1 de maig.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència