Connect with us

Actualitat

Aquest dissabte: La Marxa Cicloturista Mallorca 312 provocarà alteracions de trànsit en el Llevant

La prova esportiva, que compta ja amb més de 8000 inscrits, passarà pels termes municipals de Manacor, Sant Llorenç Artà

La Marxa Cicloturista Mallorca 312, prevista per aquest dissabte, 28 d’abril, provocarà algunes alteracions de trànsit en alguns indrets del Llevant. Manacor, Sant Llorenç i Manacor són els municipis afectats per aquesta prova esportiva. Pel que fa a Sant Llorenç, el Consistori ja ha informat que quedaran tallades la carretera de Calicant, des del camí de Balàfia fins a la carretera de Conilles: Des del Camí de Balàfia al Pi d’en Salero, Camí de Sa Begura, Camí dels Horts de Balàfia, Safreig d’en Pelut, Pou de na Compte, Penita i el Camí de sa Begura fins al terme d’Artà. L’horari de tancament serà de les 14:40 a les 20:00 hores.

L’organització ha informat que a Platja de Muro, Ca’n Picafort, Són Serra de Marina i Colònia de Sant Pere: es permetrà la circulació de vehicles en la carretera DT.-12 en direcció a Artà. En el cas de Manacor, es permetrà la circulació de vehicles en la carretera DT.-3322 per accedir a la carretera DT.-12 direcció a Artà i la Colònia de Sant Pere. A Artà, es permetrà la circulació de vehicles en la carretera DT.-15 d’Artà en direcció a Sant Llorenç des Cardassar.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència