Connect with us

Oci i Cultura

Aquest serà el cartell de les Fires i Festes de Manacor 2018

Es tracta del cartell dissenyat per Margalida Flaquer Ferriol, que el jurat ha valorat com “proposta senzilla i acolorida que és capaç de cridar l’atenció del públic de totes les franges d’edat”

Les properes Fires i Festes de Primavera de Manacor, que començaran divendres dia 25 de maig, ja compten amb una imatge que les identifica. Es tracta del cartell dissenyat per Margalida Flaquer Ferriol, que el jurat ha valorat com “proposta senzilla i acolorida que és capaç de cridar l’atenció del públic de totes les franges d’edat”. Per aquest motiu l’obra ha resultat la guanyadora del Concurs de Cartells de les Fires i Festes de Primavera de Manacor d’enguany.

El jurat d’aquesta edició l’han format l’artista Toni Bennassar; el president de l’Associació de Veïnats de Llevant, Toni Mayol; el periodista Guillem Mas; la representant de l’Associació de Comerciants de na Camel·la, Vanesa García i la secretària de l’Obreria de Sant Antoni, Bárbara Llinàs. Tots ells han hagut de revisar els més de trenta cartells que aspiraven a convertir-se en la imatge de les Fires i Festes 2016.

Tots els membres del jurat han destacat la varietat estilística i la qualitat de les obres presentades, les quals properament s’exposaran al públic. Cal recordar que, a més de rebre el premi, l’autora veurà la imatge guanyadora en els pòsters i els programes de festes que cada any edita l’Ajuntament de Manacor.

El jurat d’aquesta edició l’han format l’artista Toni Bennassar; el president de l’Associació de Veïnats de Llevant, Toni Mayol; el periodista Guillem Mas; la representant de l’Associació de Comerciants de na Camel·la, Vanesa García i la secretària de l’Obreria de Sant Antoni, Bárbara Llinàs.

Són tendència