Connect with us

Oci i Cultura

Helena Mateos Sánchez guanya el XVI Concurs de Cartells dels Cossiers

La il·lustració de l’estudiant de l’IES Mossèn Alcover serà la imatge que aquest any anunciarà la sortida dels Cossiers

Helena Mateos Sánchez, de 1r de batxillerat artístic de l’IES Mossèn Alcover ha estat la guanyadora, d’entre 26 cartells presentats, de la sisena edició del Concurs de Cartells dels Cossiers que organitza un any més l’Escola Municipal de Mallorquí.
El concurs va adreçat alumnes escolaritzats al municipi de Manacor i nascuts entre el 1997 i el 2003 i té l’objectiu de què el treball guanyador es converteixi en el cartell que anuncia les sortides dels Cossiers a les festes de Primavera.
Enguany, els Cossiers sortiran el diumenge 20 de maig, festa del Sant Crist o Cinquagesma, i el divendres 25 de maig, dia del pregó de les Fires i Festes.
Andrea González Maraver, de 1r de batxillerat artístic de l’IES Mn. Alcover i Aina Bassa Julià, de 4t d’ESO del col·legi La Salle; han estat les altres dues finalistes.
Al concurs hi participen alumnes dels centres de La Salle, Sant Vicenç de Paül i Mossèn Alcover i els premis consisteixen en 150 € per a la guanyadora i 50 € per a cada finalista. L’entrega d’aquests tindrà lloc dijous dia 31 de maig a la Institució Pública Antoni M. Alcover conjuntament amb els premis del XVI Concurs de Redacció Literària per a Joves.

Són tendència