Connect with us

Actualitat

La fira PortES ObertES omple el moll de Porto Cristo de visitants, nàutica i cultura

Romandrà oberta  tot el cap de setmana

El potencial nàutic, turístic i cultural de Porto Cristo ha tornat a sortir al carrer per segon any consecutiu en una fira que aglutina nombroses i diverses activitats per a tots els públics.

Aquest dissabte matí; els representats municipals, encapçalats per la batlessa de Manacor, Catalina Riera, el president de la Junta de Districte de Porto Cristo, Joan Gomila, el director general de Ports, Xavier Ramis, i la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llorà han visitat la fira i han donat per inaugurada aquesta segona edició.
Un esdeveniment que ha comptat amb una fira nàutica on es poden veure des de llaüts de fusta a vaixells de les darreres generacions i de totes les mides, i es pot gaudir de diferents activitats, exposicions, música en viu, tapes marineres, regates a vela o contacontes pels més petits.

Una aglutinació d’actes que es converteixen en una bona manera per donar a conèixer tot el que la costa pot oferir; gastronomia, paisatge, cultura i comerç.

La fira romandrà oberta avui fins a les 21.00 h, quan Blues Beer Band oferirà un concert de música en viu; i diumenge 22, a partir de les 10.00 h i fins a les 15.00 h, que es podrà fer una excursió en llaüt, també es podrà seguir visitant.

Són tendència