Connect with us

Actualitat

El Centre de Tecnificació Rafel Nadal obre fissures en el Govern

El PSIB-PSOE es posiciona a favor de permetre l’ús turístic del recinte esportiu, mentre que Més i Podem es manifesten en contra

El PSIB-PSOE defensa el seu posicionament a favor d’ampliar el Centre de Tecnificació Rafel Nadal de Manacor i permetre’n l’ús turístic. Hi al·lega interès general a l’hora de donar suport a uns canvis que es tramitaran a través d’una esmena del Partit Popular a la Llei d’Habitatge, amb el vistiplau de Ciutadadanos i dels socialistes.

Més i Podem ja han manifestat el seu desacord amb el grup parlamentari socialista. Creuen que, amb aquesta esmena, es desvirtua l’essència de la Llei d’Habitatge, que, segons les dues formacions, neix per ajudar les famílies a l’hora d’accedir a un pis, no per millorar instal·lacions esportives d’elit.

El Partit Socialista, en canvi, defensa l’interès general de l’esmena del PP a la qual ha donat suport. El diputat Damià Borràs ha explicat que, gràcies a aquesta passa, el Consell de Mallorca podrà construir una rotonda i millorar els accessos al centre de tecnificació, actualment col·lapsats i perillosos. L’obra, que afectarà també algunes instal·lacions municipals, no costarà ni un euro als ciutadans, ja que, segons el PSOE, les pagarà la família del tenista que, a més, haurà de compensar també econòmicament el consistori manacorí pel reconeixement d’alguns espais de l’acadèmia com a zones verdes.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència