Connect with us

Actualitat

Cala Llombards renova el seu enllumenat

També s’han realitzat millores a diversos carrers i serveis del nucli

En total s’hi han invertit uns 80.000 euros, per unes millores que han de suposar un canvi significatiu pels veïnats i residents.

En els darrers mesos l’Ajuntament de Santanyí ha tirat endavant diferents projectes de millora al nucli de Cala Llombards. Un dels més importants ha estat la substitució o reparació de punts de llum a diferents carrers del poble. En total s’hi han invertit uns 80.000 euros, per unes millores que han de suposar un canvi significatiu pels veïnats i residents. A més, s’ha executat un projecte per asfaltar la plaça de Cala Llombards, just al costat de la zona esportiva. A aquesta feina s’hi han destinat uns altres 14.000 euros; es tracta d’una plaça molt estimada pels calallombarders, on s’hi realitzen moltes activitats, especialment durant l’estiu. També s’ha arreglat el pas al mirador situat al carrer Passeig de la Mar, que no estava en bones condicions i que ha suposat una despesa de 3.000 euros.

En les pròximes setmanes s’espera que comencin unes altres feines per arreglar alguns desperfectes que hi ha a diferents carrers del nucli costaner.

Són tendència