Connect with us

Comunitat

Jaume Garau nega vincles personals o d’amistat amb els investigats pel ‘cas Contractes’

L’excap de campanya de Més ha defensat el treball de la seva empresa, que va concórrer a les concensiones per a unes enquestes sobre hàbits culturals i un segon treball per l’Agència Balear de Turisme

Jaume Garau, que a les darreres eleccions municipals i autonomiques, va ser el cap de campanya de Més ha negat vincles personals o d’amistat amb els investigats del cas Contractes i assegura que es va respectar la llei de forma escrupolosa amb la concessió dels contractes investigats. La fiscalia investiga delictes de prevaricació i tràfic d’influències per treballs que van superar els 125.000 euros.

A la seva sortida del jutjat Garau ha defensat el treball de la seva empresa, que va concórrer a les concensiones per a unes enquestes sobre hàbits culturals i un segon treball per a l’Agència Balear de Turisme. Afirma l’empresari que la seva societat treballa amb totes les administracions amb un funcionament similar. De fet ha recordat que la legislatura passada van realitzar més treballs pel Govern que amb l’actual Executiu. Garau ha dit sentir-se satisfet i tranquil, assegurant que no té res que amagar.

Aquest dijous també ha declarat l’exdirector de l’Agència de Turisme de Balears (ATB), Pere Muñoz, qui també ha negat fraccionament en els contractes adjudicats a les empreses de Garau.

Són tendència