Connect with us

Actualitat

Les queixes dels veïnats per brutor obliguen a ampliar freqüències de neteja a Manacor

Al centre de Manacor i a les zones turístiques s’implanta la neteja en diumenge

L’Ajuntament de Manacor ampliarà quatre dels serveis dels quals contempla el contracte de neteja viària. Així l’ampliació del contracte suposarà que els carrers del centre de vianants de Manacor i tota la zona comercial es netegin cada matí i cada capvespre, mentre que fins ara només es feien nets al matí. A més les rondes de la ciutat i altres carrers concorreguts de diferents barriades de Manacor passaran a tenir dues freqüències de neteja setmanals, mentre que fins ara només es feien nets una vegada cada setmana.

Moltes de les places i parcs de Manacor i la zona costanera del municipi que fins ara es netejaven una vegada cada setmana passaran a tenir dues freqüències setmanals de neteja. A més aquests llocs rebran setmanalment una neteja a base d’aigua.

A més a més al centre de Manacor i a les zones turístiques del municipi s’implanta la neteja en diumenge, una mesura que afectarà el centre de vianants i l’eix que va de la plaça de Sant Jaume, a la plaça de sa Bassa i a la plaça Ramon Llull. A Porto Cristo la mesura afectarà el carrer Port, el carrer Navegants i, com en altres zones costaneres, la primera línia de mar.

La mesura es pren segons l’informe elaborat per una empresa especialitzada i per les dades recollides pels inspectors municipals. Les queixes dels veïns han fet constatar aquesta informació i ampliar les freqüències. Una ampliació que costarà uns 173.000 euros més del que es tenia previst.

De totes maneres; el batle de Manacor, Pedro Rosselló ha volgut aclarir que aquesta és una mesura necessària i que des de l’Ajuntament volen “fer tot allò que està en les nostres mans per millorar la neteja i la imatge dels carrers i llocs públics de tot el municipi i respondre a les demandes que els ciutadans fan en aquest sentit.”

Són tendència