Connect with us

Actualitat

El PP denuncia que la situació sanitària a Manacor és “tercermundista”

La Presidenta del PP de Manacor, Maria Antònia Sansó, incideix en que “duim dos anys reclamant mesures per evitar l’embús del servei de Salut a Manacor”

El Partit Popular de Manacor critica durament que la Conselleria de Salut del Govern d’Armengol segueixi sense voluntat política perquè el centre de salut disposi d’ atenció les 24 hores del dia al municipi i així solucionar el col·lapse hospitalari que es registra diàriament.

La presidenta dels populars manacorins incideix en que “duim dos anys reclamant mesures per evitar l’embús del servei de Salut a Manacor”. En aquest sentit, recorda que “fins i tot hem elevat la nostra petició al ple del Parlament; en el qual aquest passat dimarts el diputat Nadal va tornar a insistir en el tema sense obtenir una resposta clara de la consellera Gómez”.

Maria Antònia Sansó recalca que “el Pacte hauria de ser més sensible amb els problemes de la gent i vetllar perquè en els municipis hi hagi una adequada atenció sanitària; adequada a les característiques de la població registrada”.

Amb tot, des del Partit Popular destaquen que “no s’entén que el Govern que pregona ser el de les persones i dels serveis socials es permeti el luxe de tenir Manacor en pràcticament una situació tercermundista en el que l’atenció sanitària es refereix”.

Són tendència