Connect with us

Oci i Cultura

Els components de la Banda de Música de Manacor seran els encarregats del pregó de Fires i Festes

Començaran dia 25 de maig

Els components de la Banda de Música de Manacor seran els encarregats del pregó de Fires i Festes, que se celebrarà dia 25 de maig al Claustre i donarà inici a un dels cicles festius més importants de la ciutat. “Hem proposat que sigui la banda la que doni el sus a les Fires i Festes de Primavera perquè pensam que totes les persones que formen la banda l’han fet despuntar i han fet que tots els manacorins i les manacorines ens en sentim orgullosos”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera, als representants de la Banda quan els ha proposat el repte del pregó de Fires i Festes.

 “Ens fa molta il·lusió, el pregó d’enguany tendrà un fort sentit musical i crec que haurem d’explicar que la banda estima Manacor i que Manacor estima la banda”, ha dit Antònia Bassa en representació dels músics de la Banda de Manacor. 

La banda s’ha vinculat sempre amb la festa i amb la cultura

La Banda de Manacor té ja una llarga trajectòria i ha vist passar moltes generacions de músics. La banda acompanya des de fa alguns segles les festes i els moments que els manacorins i manacorines han sortit al carrer a celebrar diferents esdeveniments, “la banda s’ha vinculat sempre amb la festa i amb la cultura i aquestes característiques fan aquesta entitat ben mereixedora de tenir l’honor de fer el pregó de les Fires i Festes de Primavera 2018”, ha afegit la batlessa.

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *