Connect with us

Oci i Cultura

Els components de la Banda de Música de Manacor seran els encarregats del pregó de Fires i Festes

Començaran dia 25 de maig

Els components de la Banda de Música de Manacor seran els encarregats del pregó de Fires i Festes, que se celebrarà dia 25 de maig al Claustre i donarà inici a un dels cicles festius més importants de la ciutat. “Hem proposat que sigui la banda la que doni el sus a les Fires i Festes de Primavera perquè pensam que totes les persones que formen la banda l’han fet despuntar i han fet que tots els manacorins i les manacorines ens en sentim orgullosos”, ha explicat la batlessa, Catalina Riera, als representants de la Banda quan els ha proposat el repte del pregó de Fires i Festes.

 “Ens fa molta il·lusió, el pregó d’enguany tendrà un fort sentit musical i crec que haurem d’explicar que la banda estima Manacor i que Manacor estima la banda”, ha dit Antònia Bassa en representació dels músics de la Banda de Manacor. 

La banda s’ha vinculat sempre amb la festa i amb la cultura

La Banda de Manacor té ja una llarga trajectòria i ha vist passar moltes generacions de músics. La banda acompanya des de fa alguns segles les festes i els moments que els manacorins i manacorines han sortit al carrer a celebrar diferents esdeveniments, “la banda s’ha vinculat sempre amb la festa i amb la cultura i aquestes característiques fan aquesta entitat ben mereixedora de tenir l’honor de fer el pregó de les Fires i Festes de Primavera 2018”, ha afegit la batlessa.

 

Són tendència