Connect with us

Societat

l’IES de Porreres acapara la final dels Premis Ficcions de l’AMIC

A Mallorca la participació d’aquesta nova edició  del concurs literari ha arribat als 147 alumnes de 28 centres educatius

La desena edició del concurs literari Ficcions ha presentat ja el seu llistat de finalistes. De les més de 900 històries completes que es van pujar durant el termini del concurs, el jurat, format per persones vinculades al món literari i de l’educació, ha seleccionat els 168 grups finalistes: 94 a Catalunya (154 alumnes), 39 al País Valencià (62 escolars) i 35 grups a les Illes Balears (un total de 54 estudiants).

El concurs literari juvenil Ficcions, l’aventura de crear històries va tancar la seva desena edició el passat 26 de març amb una participació rècord de 3.593 participants d’entre 14 i 18 anys d’arreu de Catalunya (2.039 alumnes), País Valencià (524 alumnes) i Illes Balears (340 alumnes) provinents de 314 centres educatius diferents. Aquestes xifres suposen un rècord absolut en la història del concurs, ja que el resultat de participació s’ha incrementat més d’un 23% respecte a la novena edició.

A Mallorca la participació d’aquesta edició de Ficcions ha arribat als 147 alumnes de 28 centres educatius, dels quals 13 grups formats per 20 joves han aconseguit arribar a la final.

A l’edició d’enguany, pel que respecta a Mallorca, l’entrega de premis tindrà lloc el dijous 17 de maig, on es repartirà el Segon Premi de Mallorca, que guanyarà un reproductor mp3 i el Primer Premi de Mallorca, que se l’hi entregarà un iPod Touch i, a més, pot optar al premi Millor Història de les Illes Balears, juntament amb el Primer Premi d’Eivissa i Menorca. La resta de finalistes rebran un diploma com a reconeixement de la feina feta i a la seva participació a Ficcions 2018.

Entre el llistats de finalistes de Mallorca, l’IES de Porreres acapara bona part de la prova final, amb 4 grups participants: El grup d’Aina Llaneras, Carme Rosselló, Paula Rosselló i el Grup Zoooila. El grup GraeciSemidei, de l’IES Felanitx, també està present a la final.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

ÚLTIMES NOTÍCIES

Són tendència