Connect with us

Actualitat

La platja de Cala Millor començarà l’estiu sense serveis d’hamaques, para-sols i banys públics

Degut al retard de l’autorització de Demarcació de Costes per ocupar-la

El Consell Assessor del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç va celebrar fa uns dies una reunió informativa a l’Auditori de Sa Màniga, prèvia a l’inici de la temporada 2018, on el gerent, José Marcial Rodríguez; la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Son Servera, Margalida Vives; i el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Nicolás Bordal, varen explicar als empresaris del sector turístic del terme les actuacions més destacades dins el Pla d’Acció 2018 en matèria de promoció, millores i gestió de la zona.

La sessió la va iniciar el Sr. José Marcial Rodríguez, que va explicar l’estructura del Consorci i la dotació econòmica per a aquesta temporada 2018, partida que s’ha vist incrementada respecte de l’any anterior. Va continuar exposant la intenció de fer feina enguany per aconseguir implantar a Cala Millor el Segell de Turisme Familiar de la Federació Espanyola de Famílies Nombroses (FEFN), que consisteix a distingir i promocionar els establiments i destinacions turístiques que apostin pel públic familiar.

Un dels punts calents de la trobada informativa feia referència a la platja de Cala Millor, un dels grans atractius turístics de la zona. La regidora de Turisme de Son Servera, Margalida Vives, va explicar a tots els assistents la problemàtica de la instal·lació de serveis a la platja per iniciar la temporada turística d’enguany, degut al retard de l’autorització de Demarcació de Costes per ocupar-la. Per aquest motiu els serveis (d’hamaques, para-sols, caixes forts i banys públics) no es completaran fins ben avançada la temporada.

Quant als projectes prevists per al 2018, va explicar que es continuarà fent feina per a la regeneració d’arena de les platges de Cala Bona; també es reformarà l’oficina de turisme de Cala Millor i es construiran banys públics que romandran oberts tot l’any; es reformarà un tram del passeig Marítim on es millorarà la il·luminació i el paviment; i es duran a terme tasques de millores en tot el clavegueram, tot gràcies a les subvencions invertides en la zona costanera. També va informar sobre l’aprovació en breu d’una nova ordenança de renous que unificarà criteris dels dos municipis . Es tracta d’implantar mesures per garantir una millor convivència de manera equilibrada.

Per acabar, el regidor de Turisme de Sant Llorenç va indicar com a novetat que enguany la platja de Cala Millor disposarà d’una zona adaptada per a persones discapacitades.

 

Són tendència