Connect with us

Esports

Artà invertirà més de 620.000 euros en la reforma i ampliació del Poliesportiu Municipal

Les millores començaran a executar-se a partir del mes que ve

L’Ajuntament d’Artà realitza enguany una important aposta per la modernització de les instal·lacions esportives del municipi i ho fa invertint 622.042,55 euros en la primera fase de la reforma interior i ampliació del Poliesportiu Municipal, una actuació que compta amb el cofinançament del Consell de Mallorca, que s’iniciarà el mes que ve i que ha estat presentada i detallada aquest dimarts en el transcurs d’una visita celebrada en el mateix recinte poliesportiu. A l’acte hi han assistit Francesc Miralles, vicepresident primer i conseller de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca; Margalida Portells, directora insular d’Esports del Consell de Mallorca; Manolo Galán, batle d’Artà; i Onofre Serra, regidor de Joventut i Esports del consistori artanenc.

En aquesta primera fase s’abordarà la reforma interior en planta baixa del Poliesportiu, així com la redistribució interior dels usos actuals i la creació de noves dependències (sales d’entrenament ampliables). Es modificarà l’actual accés a l’interior del pavelló amb un punt d’informació i control en la seva entrada; es disposaran tres aules separades per panells retràctils que possibilitaran, en cas de necessitat, la seva conversió en una sala de majors dimensions amb un bany i magatzem annexos, una zona de taller, un bany per als àrbitres, un bany adaptat, un espai destinat a una connexió amb un futur pavelló, un infermeria, dos nuclis de vestidors amb banys i dutxes, sala de gimnàs, dos magatzems per vòlei i bàsquet. A més, s’adaptarà el passadís als vestidors amb armaris per a material escolar i taquilles. Finalment, s’ampliarà un espai per instal·lar-hi els grups de pressió i col·locar-hi els dipòsits d’aigua contra incendis.

 Finançament local i del Consell de Mallorca

Aquesta primera fase ha estat pressupostada en 622.042,55 euros, dels quals el Consell de Mallorca n’aportarà 162.465,46 procedents de la convocatòria de subvencions per al foment de l’esport mitjançant ajudes al manteniment i millora d’instal·lacions esportives públiques de Mallorca, que ha posat en marxa el Departament de Cultura, Patrimoni i Esports. La resta provenen de les arques municipals.

En la primera fase s’abordarà la reforma interior en planta baixa del Poliesportiu, així com la redistribució interior dels usos actuals i la creació de noves dependències (sales d’entrenament ampliables). Es modificarà l’actual accés a l’interior del pavelló amb un punt d’informació i control en la seva entrada, entre altres millores

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com