Connect with us

Actualitat

Més participació en la sisena edició del mercat solidari ICAPE

Més de 50 alumnes de la comarca han recollit els permisos que els permetran vendre els productes que ells mateixos han elaborat en les seves classes

El divendres 11 de maig la plaça Ramon Llull de Manacor serà l’escenari del mercat ICAPE. Un mercadet solidari què reunirà a tots els alumnes emprenedors d’escoles i instituts de la comarca del Llevant i Mitjorn, que podran vendre els productes que ells mateixos han elaborat durant el curs i la recaptació dels quals anirà destinada a cooperatives i ONGs.

Aquest dimarts matí més de 50 alumnes han recollit els permisos per vendre aquests productes. Un número superior a les anteriors edicions; i és que en aquesta sisena edició hi han participat més centres escolars.

A l’acte d’avui hi han assistit la directora gerent de l’Institut d’Innovació Empresarial (IDI), Núria Hinojosa; i  la batlessa de Manacor, Catalina Riera, que han entregat els permisos als alumnes. Aquest mercat forma part del projecte educatiu ICAPE, que coordina l’IDI i impulsa les capacitats emprenedores dels estudiants i els familiaritza amb el concepte de responsabilitat social.

“Des de l’Ajuntament de Manacor estem molt contents d’acollir aquest mercat que vos permetrà mostrar les vostres idees i tota la feinada que heu fet, perquè aquest projecte promou fer feina en grup i treballa valors com la solidaritat i l’empoderament que sense que ens sigueu conscients heu après i que vos acompanyaran durant la vida”, ha explicat la batlessa Catalina Riera, als alumnes. “L’objectiu general d’ICAPE és aconseguir que els alumnes assoleixin les capacitats emprenedores de manera real i siguin conscients de les passes que s’han de fer per formar una empresa, una cooperativa o una ONG”, destacà per part seva la gerent de l’IDI, Núria Hinojosa.

ICAPE és un programa gestionat per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial), i impulsat de manera conjunta per la Conselleria de Treball, Comerç i Indústria i la Conselleria d’Educació i Universitat. Els centres adherits a ICAPE que participaran en el mercat de Manacor són La Puresa Manacor, Sant Francesc d’Assís (Manacor), IES Porto Cristo, CEIP Juníper Serra (Petra), CEIP Mestre Guillem Galmés (Sant Llorenç), Col·legi Sant Alfons – Cooperativa Es Lledoner (Felanitx), IES Felanitx, IES Capdepera i IES Damià Huguet (Campos).

Valora aquest article
>
Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *