Connect with us

Actualitat

Denuncien a l’Ajuntament de Llucmajor per contractar a deu capatassos a dit

UGT diu que el Consistori no conclou els seus propis actes administracions i, a més, “afavoreix” a persones que van ser nomenades “al marge dels preceptes legals”

La Federació d’Empleats i Empleades dels Serveis Públics d’UGT ha interposat una demanda contra l’Ajuntament de Llucmajor en els Jutjats socials perquè “esmeni el nomenament a dit de deu capatassos”, ha informat aquest sindicat en un comunicat.

Segons l’organització sindical, el consistori ha incomplit l’acord del passat 8 de setembre pel qual es va comprometre amb el comitè d’empresa de personal laboral a realitzar una convocatòria urgent per a la provisió de deu places de capatassos.

L’ajuntament, assenyala UGT, va publicar el 20 de setembre una convocatòria per a sis dels deu llocs de capatàs i a dia avui encara no l’ha resolt, malgrat les diferents candidatures presentades.

“Ens sorprèn, no solament que no convoqués les deu places nomenades sense cap procediment legal, sinó que mantingui tots els nomenaments, fins i tot els quatre que no van convocar”, ha assenyalat UGT.

El sindicat critica que l’Ajuntament de Llucmajor no conclou els seus propis actes administracions i, a més, “afavoreix” a persones que van ser nomenades “al marge dels preceptes legals”.

Són tendència