Connect with us

Actualitat

La Colònia de Sant Jordi comença amb retard la substitució de l’enllumenat públic del Casc Antic

El projecte s’ha demorat perquè l’empresa adjudicatària no es va presentar a fer les obres; que han estat subvencionades íntegrament per la Conselleria de Turisme

Les obres de l’execució del projecte de substitució de l’enllumenat públic de la Colònia de Sant Jordi han començat finalment després d’una demora de més d’un any. Aquesta obra, que afectarà primer als carrers amb un enllumenat més deficient i que per tant més ho requereixen, ha estat   licitada i sufragada íntegrament per la Conselleria de Turisme amb un pressupost de 111.718,64 €.

Així, es millorarà la xarxa d’enllumenat públic de gran part del Casc Antic, que és on hi havia més problemes, a més del carrer Major, Pescadors, Ponent, Port, Burguera, Gabriel Roca, Doctor Barraquer, Cala Galiota i un tram del carrer Marina, entre d’altres. Les zones amb el nombre més gran d’avaries durant l’any.

El batle, Bernat Roig ha manifestat que “es tracta d’una millora molt necessària, perquè tenim el mateix sistema de fa gairebé 40 anys i ja fallava massa. La intenció és aconseguir un enllumenat públic que funcioni, però no tenim recursos per fer-ho tot de cop, per tant ho anirem fent a trams segons el crèdit disponible”

A més, el batle ha volgut recordar que “aquestes obres han sofert un retard considerable, i que ja haurien d’estar fetes des d’aquest hivern, però l’empresa adjudicatària no es va presentar al 2017 a fer les obres i s’han hagut de realitzar altres tràmits per fer efectiva l’obra, d’aquí el retard en l’execució del projecte”.

Roig també ha volgut agrair la paciència dels veïns i ha confiat que se solucionin ràpid les deficiències de la xarxa d’enllumenat.

 

 

 

 

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència