Connect with us

Actualitat

Millores a Cala d’Or

L’Ajuntament inverteix 270.000 euros en l’adequació de carrers, zones verdes i espais públics del nucli costaner

l’Ajuntament de Santanyí ha aprofitat els mesos d’hivern per invertir i executar en millorar la imatge de Cala d’Or, així com adequar i crear espais públics perquè tothom en pugui gaudir. En total s’han invertit més de 270.000 euros en diferents projectes a diferents punts del principal nucli turístic del municipi.

Bona part dels esforços s’han destinat a la millora de les vies de Cala d’Or. S’han asfaltat carrers i arreglat voreres, a més de suprimir barreres arquitectòniques per fer tot el poble més accessible a persones amb mobilitat reduïda. També s’ha invertit en dues noves zones esportives amb zones verdes i parcs. La primera s’ha creat de bell nou, en concret al carrer Vaixell, on s’ha executat un projecte de pista multiesportiva molt a prop d’una zona residencial. Al carrer Molins s’hi ha construït una zona de jocs infantils, una àrea de descans, un circuït vial, una pista de bàsquet i una de futbol. A més s’hi ha fet una zona verda integrada dins tot el conjunt.

Durant la temporada baixa també s’ha aprofitat per executar un pla de millora i inversió en la xarxa de clavegueram a diferents punts del poble, així com s’ha fet la neteja d’arbres i s’han millorat els drenatges de les zones verdes per quan plou. També s’han realitzat diferents actuacions a zones esportives, especialment al camp de futbol municipal de Cala d’Or.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència