Connect with us

Esports

El Pi també exigeix la dimissió del president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca

El PP ja ho va fer fa uns dies, denunciant que els cavallistes fa deu mesos que no cobren els premis

 El Pi  ha decidit sumar-se a la denuncia feta fa uns dies pel PP en el Consell de Mallorca denunciat la mala gestió de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca que està fent que la situació d’aquest esport sigui insostenible. El portaveu d’El Pi, Antoni Pastor, ha demanat aquest dijous la dimissió del president de la institució, Jaume Ramis per la seva inoperància.

Una inoperància, ha apuntat Pastor, que “ha provocat que els cavallistes faci deu mesos que no cobren els premis i que l’hipòdrom de Manacor no tingui ni servei de cafeteria”. Segons Pastor, ” avui hem tornat a viure un nou episodi amb la retirada de l’ordre del dia de l’aprovació del conveni que hauria de solucionar aquesta situació.”

“L’hipòdrom de Manacor no té ni servei de cafeteria”, segons ha denunciat Antoni Pastor

El portaveu d’El Pi ha recordat que ” nosaltres ja vam denunciar en el seu dia que aquest conveni era il·legal i que no es podia aprovar en aquestes condicions.” Pastor ha comentat que “el trot és un esport que s’ha de potenciar i del qual viuen moltes famílies de casa nostra.” El que no es pot permetre, ha afirmat, ” és que l’Institut  de l’Esport Hípic deixa desprotegits als cavallistes i permeti que l’Hipòdrom de Manacor estigui sense cafeteria, és tercermundista.”

Són tendència