Connect with us

Actualitat

Cerquen una solució per incrementar les places d’aparcament a l’Hospital de Manacor

L’Ajuntament estudia la possibilitat d’habilitar uns terrenys al voltant del recinte hospitalari per ocupar-los temporalment com a zona d’estacionament

Actualment, l’Hospital de Manacor executa les obres de la primera fase del Pla Director, que suposen l’ampliació del Servei d’Urgències. El passat dimarts dia 11 d’abril va tenir lloc a l’Ajuntament de Manacor una reunió per intentar trobar una solució a la problemàtica dels aparcaments al centre hospitalari.

El director del Servei de Salut, Juli Fuster, acompanyat pel secretari general, Manuel Palomino, i per la gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, es varen reunir amb la batlessa, Catalina Riera, i amb la delegada d’Urbanisme, Isabel Febrer. L’objectiu era assolir un acord entre ambdues institucions per poder habilitar un terreny (o uns quants) al voltant de l’Hospital per ocupar-los temporalment com a zona d’estacionament, o bé una alternativa similar, sempre pensant en el benefici dels usuaris de l’Hospital de Manacor. Amb aquesta finalitat es varen presentar diverses propostes, que seran estudiades pels serveis jurídics respectius, i més endavant es convocarà una altra reunió per intentar trobar una solució.

Cal recordar que, actualment, l’Hospital disposa d’un total de 400 places d’aparcament, aproximadament, nombre que es duplicarà quan s’hagin construït els nous edificis del complex hospitalari i s’hagin reformat els actuals.

 

Són tendència