Connect with us

Actualitat

Llucmajor vol pal.liar “anys de sequera cultural”

Jornades d’Estudis Locals

L’Ajuntament de Llucmajor ha impulsat les I Jornades d’Estudis Locals “amb l’objectiu de fomentar la investigació i la difusió de coneixements dintre dels diferents aspectes socials, culturals i científics del terme de Llucmajor”.

Les jornades se celebraran els propers dies 10 i 11 de novembre i hi estan convidats “tots els investigadors i les persones interessades en aquests aspectes perquè hi participin, com a assistents o com a comunicants, ja que l’assistència és oberta i lliure per a tothom. La llengua de treball de les jornades serà el català”.

La regidora de Cultura, Adelina Gutiérrez (Més), explica que aquestes jornades han nascut “després de molts anys d’una sequera cultural patent al municipi”. En aquest sentit, afegeix que “moltes persones estudioses i gent de la cultura feia anys que demanaven i reivindicaven l’organització d’aquestes jornades i no obtenien resposta. Ara, amb l’ajuda de la tècnica de Cultura, Caterina Janer, que és la vertadera impulsora, ha estat possible posar-les en marxa”.

Les jornades compten amb un comitè científic integrat de doctors de diferents àmbits com són Celso Calviño Andreu, Maria Ginard Puigserver, Jaume Oliver Jaume, Baltasar Pons Thomàs, Climent Ramis Noguera, Miquel Sbert Garau, Sebastià Serra Busquets.

Així mateix, hi ha un comitè assessor i de seguiment format per gent de la cultura i de consens com són Miquel Amorós Puig, Miquel Cardell Santandreu, Joan Clar Monserrat, Maties Garcias Salvà, Joan Monserrat Sastre, Pau Tomàs Ramis.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència