Connect with us

Actualitat

Manacor promou l’esperit emprenedor de l’alumnat de Formació Profesional

Els alumnes faran projectes empresarials reals

L’Ajuntament de Manacor, en col·laboració amb els instituts i centres de formació professional del municipi, han convocat el Concurs de Premis de Desenvolupament Local als millors projectes empresarials de l’alumnat de formació professional. Un concurs que premiarà el caràcter innovador, real i adaptat al municipi de Manacor d’aquells alumnes de formació professional de grau mitjà o superior que hi participin.

L’objectiu d’aquests premis és motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu de l’alumnat i al mateix temps crear vincles entre institucions, instituts i empreses per adaptar millor la formació a les necessitats i als perfils que es demanen per accedir a nous llocs de treball.

Hi pot participar tot l’alumnat de cicles formatius de grau mitjà o superior que cursin el mòdul d’empresa i iniciativa emprenedora o una titulació equivalent durant el curs 2017-2018 al municipi de Manacor. I també hi pot participar l’alumnat manacorí que cursi els mateixos estudis en un altre municipi.

Cada alumne pot presentar un únic projecte empresarial i els interessats a participar-hi ho poden fer fins el 30 d’abril. Els premis econòmics seran de 300, 200 i 100 euros respectivament i cursos de formació.

Durant el mes de maig es donaran a conèixer els alumnes premiats. El jurat d’aquesta primera edició dels Premis de Desenvolupament Local de Manacor als millors projectes empresarials de l’alumnat de formació professional estarà format per Ana Seijo, que és mentora d’emprenedors amb el mètode Lean Startup; Mariona Mestre, enginyera de telecomunicacions; Bàrbara Sureda, enginyera industrial; Antònia Aranda, economista, i Antonio Blanquer, CFGS Administració i Finances i Graduat Social.

Són tendència