Connect with us

Actualitat

Carta al batle de Llucmajor, Gori Estarellas

Opinió

Recentment en una entrevista en Diario de Mallorca li van preguntar si vostè “tem” al partit veïnal Llibertat Llucmajor. La seva resposta va ser contundent “em preocupa moltíssim Llibertat” però va afegir després una sèrie de comentaris que són difamacions cap al mig centenar de veïnats afiliats a Llibertat Llucmajor.

Ens acusa de no tenir una estructura superior que pugui “assessorar-nos, advertir-nos i corregir-nos”. Senyor Estarellas, tenim a economistes, juristes i experts d’altres matèries en el nostre equip de treball. Li recordam que l’any passat vostè i el seu equip de govern van tractar d’aprovar una Ordenança de Convivència Cívica que incloïa il·legalitats. Varem ser els veïns afiliats a Llibertat Llucmajor els qui a través d’al·legacions solucionarem el problema. Tenim a més contacte amb diversos Ajuntaments de tota Espanya (Torrelodones, Leganés, Valdemoro, etc), els qui ens assessoren quant a polítiques públiques, que ells han implantat amb èxit i volem dur a Llucmajor. Per tant, la seva acusació no té base alguna.

Posteriorment ens acusa de ser gent “sense experiència i que no treballa”. Senyor Estarellas, acaba vostè d’insultar a mig centenar de veïns en posar en dubte, sense proves a més, els rerefons professionals de cadascun dels veïns que treballam constantment a l’hora de tramitar problemes de Llucmajor i elaborar propostes. Comptam amb gent molt capacitada amb titulacions superiors, així com persones molt compromeses que reben un curs de formació en Gestió Pública impartida per economistes. Donam les eines per saber actuar millor que els polítics que hi ha actualment a Llucmajor. Acusar-nos de no treballar és ja el súmmum. Podem dir amb orgull que som l’única entitat política de Llucmajor que publica tot el seu treball (propostes, instàncies, anàlisis tècniques, etc) a la pàgina web. Fins i tot li lliuram en mà fa escasses setmanes una anàlisi tècnica del turisme a Llucmajor perquè ho tingui en compte a l’hora de prendre una decisió amb l’assumpte de la zonificació. Si el seu comentari anava dirigit als quals són joves menors de 25 i estan estudiant, deixi que li digui que erra vostè totalment. Primer, perquè gran part dels nostres estudiants afiliats, treballen per pagar-se la carrera. Segon, perquè tracta vostè d’element negatiu a la nova generació de treballadors qualificats, posant en dubte les seves capacitats quan vostès han aplicat algunes de les propostes de Llibertat Llucmajor que van ser elaborades per aquests mateixos estudiants.

El pitjor és que ens acusa “d’insultar i agredir a l’equip de govern”, així com de “vendre fum”. Senyor Estarellas, nosaltres tenim proves que vostè ha insultat a un veïnat en la ràdio en qüestionar la seva salut mental perquè no li agradava que li preguntessin per l’impagament durant 3 anys de les 75 beques de llibres (20.000 euros). Tenim proves de la censura que aplica vostè als qui no li aplaudeixen a les xarxes socials, inclòs el seu perfil oficial. Com se li ocorre atribuir a la nostra formació que li insultam i agredim a vostè o als seus companys?. Presenti proves abans de deixar anar semblant aberració. En cas d’haver sofert una agressió, faci el part mèdic públic i presenti denúncia. El seu intent de desqualificar al partit veïnal ha passat el límit amb la seva difamació. Sobre “vendre fum”, li record novament que l’Ajuntament dur registrades propostes de Llibertat Llucmajor i algunes es van aplicar després de registrar-se, demostrant que treballam per als veïnats constantment.

Per finalitzar, argumenta vostè que ha d’existir un codi deontològic superior, insinuant així que nosaltres no ho tenim. Senyor Estarellas, hauria de vostè informar-se abans de parlar. Llibertat Llucmajor compta amb un codi de conducta. Ho trobarà a la nostra pàgina web. Li recordam que tenim evidència de vostè donant suport a un afiliat de la seva formació (PSIB-PSOE) al fet que aquest insulti a Llibertat Llucmajor públicament. No és vostè la persona més indicada per parlar de respecte. Apliqui’s el codi senyor Estarellas.

“Cal tenir clar que un Ajuntament és un servei públic”, aquesta és l’única declaració en què li donam la raó. Ara estaria bé que expliqui vostè públicament perquè es va passar de Jornada Parcial (5 hores) a Jornada Completa (8 hores) a un dels regidors del seu equip de govern quan va tancar la seva empresa privada i no perquè hagi assumit més càrrega de treball. Això va ocórrer al llarg de 2017, i confirma que al seu equip de govern el que li importa de veritat és viure d’allò públic, tristament.

Vostè com a Batle ha de vetllar pel respecte, l’enteniment, el compliment de la legalitat vigent, i la defensa dels seus veïnats. Ja l’han denunciat per presumptament violar la LPD. La que ha armat vostè en poc més de 2 mesos de batlia, és sorprenent. Tot per no disculpar-se d’insultar a un veïnat en la ràdio!

Atentament:
Alejandro Gaffar, President de Llibertat Llucmajor

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Són tendència