Connect with us

Actualitat

El potencial nàutic, turístic i cultural de Porto Cristo surt al carrer

Els dies 21 i 22 d’abril se celebrarà la segona edició de PORTes OBERTes

El port natural de Porto Cristo serà per segon any consecutiu l’escenari on hi tindran lloc tot un seguit d’activitats nàutiques que volen “fer de Manacor i de Porto Cristo un entorn atractiu per tots aquells que volen relacionar-se amb la natura del nostre litoral, amb la nàutica o amb la nostra cultura marinera”; ha explicat la regidora de Cultura i Turisme, Antònia Llodrà a la presentació de l’acte.
Una fira nàutica, activitats en barca, mestres d’aixa, regates, exposicions, música en directe, comerç al carrer, tapes marineres, o visites a coves, entre altres activitats ompliran el cap de setmana del 21 i 22 d’abril el moll després de l’èxit de l’any passat.
“Esdeveniments i festes com aquesta, és una manera de donar a conèixer el que tenim al voltant del port i també la nostra gastronomia, el nostre paisatge i els nostres atractius culturals”, ha afegit el president de la Junta de Districte de Porto Cristo, Joan Gomila.
El director general de Ports de les Illes Balears, Xavier Ramis, que també ha volgut presentar l’acte, ha destacat la importància i satisfacció de poder mostrar la feina que fan els treballadors del moll a tota la població.

Més que nàutica

De totes maneres, aquesta fira no només serà atractiva pels que volen comprar barques perquè s’oferiran moltes activitats d’aventura i turístiques. Tots els visitants podran sortir amb un dels velers de l’escola del Club Nàutic, en llaüt, provar el surf de rem, les piragües o anar en barca fins a alguna de les cales de Manacor. A més tots els que s’acostin a Porto Cristo podran veure regates en directe per la bocana del port i pel litoral, així com tasts de tapes marineres i de vi, comerç al carrer, música i exposicions.

Són tendència