Connect with us

Societat

Tres metges a judici per no haver detectat a temps que una nina de 20 mesos s’havia enviat una pila

Els professionals van reconèixer la negligència de no haver diagnosticat la ingesta, que li va provocar danys irreparables

A Osca ha començat el judici contra tres metges que no van detectar que una nina de 20 mesos s’havia enviat una pila del comandament a distància, cosa que li va provocar danys irreparables. Va passar el desembre del 2010.

Els tres metges han reconegut la negligència de no haver diagnosticat aquesta ingesta de la pila, que sí que van detectar al cap de dos dies a un centre hospitalari de Lleida mitjançant una radiografia.

L’acusació particular demana un milió d’euros perquè la nina, que ja han operat 62 vegades, estarà limitada tota la vida

Als metges no els inhabilitaran perquè les parts van arribar a un acord. Això sí, hauran de fer front a una indemnització que ara haurà de determinar el jutge. La Fiscalia sol·licitava en un primer moment una condemna de tres anys de presó i quatre d’inhabilitació. L’acusació particular demana un milió d’euros perquè la nina, que ja han operat 62 vegades, estarà limitada tota la vida.

Són tendència