Connect with us

Actualitat

S’han de seguir celebrant els focs artificials de Porto Cristo i s’Illot?

Més + Esquerra es planteja mantenir en el programa d’actes la continuïtat de l’acte per raons de cost: Suposen una despesa de 21.000 euros en mitjà hora

La formació Més+Esquerra han posat a l’absat de tots els ciutadans de Manacor una enquesta sobre quins actes s’han d’inclou-re en el pròxim programa de les festes d’estiu a Porto Cristo i s’Illot. Segons aquesta formació, “és un bon moment per plantejar-se si alguns actes, que es poden considerar com a tradicionals, s’han de continuar celebrant o no. Els focs artificials en són un exemple clar: duren prop de 15 minuts i el seu cost aproximat és de 14.000 euros els de Portocristo i uns 7.000 euros els de s’Illot, 21.000 euros en total”. El cost inclou el preu de l’espectacle pirotècnic, la contractació d’ambulàncies i l’assegurança. En el cas de Porto Cristo, durant molts anys les Coves del Drach pagà el cost dels focs; des de fa un parell d’anys ja no és així i la despesa va a càrrec de l’Ajuntament de Manacor. En el cas de s’Illot, el cost és menor pel Consistori manacorí, ja que se sol repartir amb el de Sant Llorenç.

A més de l’esmentat cost econòmic, el grup municipal també es refereix a la brutor que es genera i el risc per a les embarcacions.

Segueix llegint
Publicitat
Feu clic per comentar la notícia

Deixa una resposta

L'adreça electrònica no es publicarà.

Són tendència

© 2022 defrancdigital.com